Gespa Teatre actuarà a la VII Mostra de Teatre Amateur a Madrid

Palamós

Data: 11/05/2023

La formació palamosina Gespa Teatre ha estat seleccionada per actuar a la VII Mostra de Teatre Amateur a Madrid. L'obra que interpretaran, és "l'Últim Avís", la qual reflexiona sobre la creació de grans centres comercials i com repercuteix al comerç local.

El Cercle Català de Madrid ha seleccionat la formació Gespa Teatre per a participar en la VII Mostra de teatre amateur que organitza aquesta entitat. L’agrupació teatral palamosina ha estat triada conjuntament amb tres grups catalans més de teatre amateur.

L’obra “l’Últim Avís” reflexiona sobre els canvis i l’homogeneïtzació del centre de les ciutats d'arreu del món amb la creació de grans centres comercials. L’argument exposa a l'espectador alguns dels motius que hi pot haver al darrere i li qüestiona si hi està d'acord o no.

Aquest espectacle és fruit d'un procés de creació de 4 anys a partir d'una idea inicial i improvisacions. Les actrius i intèrprets d’aquesta obra són: Anna Benaiges (que també és responsable de l’ajudantia de direcció), Alba Cugat, Anna Ferrer, Núria Lisbona i Montse Orpina.

L’actuació a Madrid tindrà lloc el dissabte 20 de maig, a les 19 h, al teatre Santiago Rossinyol. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura