El Beatles Weekend celebrarà la majoria d'edat estrenant una producció pròpia

L'Estartit

Data: 13/06/2024

Aquest 2024 El Beatles Weekend l'Estartit arribarà a la majoria d'edat amb l'estrena d'una producció pròpia amb 'Mazoni'. El Festival d'homenatge als Beatles se celebrarà del 17 al 21 de juliol amb diverses activitats entre concerts, xerrades i exposicions.

L'Estartit es tornarà a convertir, del 17 al 21 de juliol, en un espai de trobada dels amants dels Beatles amb la celebració de la ja 18a edició del Beatles Weekend.

Per celebrar la majoria d'edat, la nit del dissabte 20 de juliol estrenaran 'The Rockin' Beats', un quartet de producció pròpia que farà un recorregut pel rock al llarg de la discografia dels Beatles. Aquesta producció està liderada pel cantautor bisbalenc Mazoni, que precisament va ser reconegut l'any passat amb el premi Josep Maria Francino. Aquest any, per cert, s'entregarà al fanzín 'El Submarí Groc'.

Més enllà d'aquest concert central, n'hi haurà cinc més al llarg dels cinc dies de l'esdeveniment. I és que, com no pot ser d'altra manera, la música és l'element principal del Beatles Weekend.

A banda de la música, hi tornarà a haver activitats de tota mena, com la visita a les illes medes dalt del vaixell 'Nautilus Yellow Submarine', les exposicions que es poden visitar a la Sala d'Actes de l'EMD, les xerrades i activitats infantils, i l'acte més curiós de tots: el moment que es fa la típica foto simulant la famosa imatge del pas de vianant.

Pel que fa el 'Batle's Doc' d'aquest 2024, serà en clau femenina. Es dedicarà a les dones dels Beatles.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura