Ullà celebra la XII Fira de la Poma

Ullà

Data: 21/10/2018

INTERVÉ: Josep López, alcalde d'Ullà

Golden, Royal, Red i Gran Smith són les diferents varietats de pomes que han pogut adquirir tots els assistents a la XII Fira de la Poma d'Ullà aquest diumenge. Una fira que té com a objectiu potenciar la principal fruita que es conrea al municipi. Es calcula que al llarg de tota la jornada s'aconsegueix unes ventes superior als 5.000 kg de pomes.

Per primer any el principal esdeveniment de projecció del municipi ha canviat d'emplaçament degut a les obres de millora del nucli antic, enguany situant-se entre el Centre Cívic i el Passeig de les Heres. Com a altres novetats d'aquesta edició els infants han pogut gaudir d'un taller de cuina a càrrec del xef Quim Casellas i d'una demostració d'art i ofici d'un ferrer elabora pomes i pomeres en ferro colat dins el mercat d'artesania.

Un any més la fira ha comptat amb la parada de coques en benefici a l'AMPA de l'escola Puig Rodó, inclosa al mercat d'alimentació i productes relacionats amb la poma. Tampoc hi ha faltat l'exhibició de les gimnastes de l'Escola Rítmica Ullà

La Fira, que organitza l’Ajuntament, compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona Giropoma i Girona Fruits, com també de Futur Esport, l’Escola Rítmica Ullà i l’AMPA de l’escola.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura