Jaime Cullum fa vibrar Cap Roig

L'alta cultura no existeix. O si més no això és el que el britànic Jaime Cullum demostra cada vegada que trepitja un escenari, com aquest divendres a Cap Roig. Un cop més, Cullum va fusionar el jazz més experimental amb el pop més ballable i va fer embogir el públic de Calella. 

A Cap Roig el pianista, compositor i cantant, que es troba a pocs dies de fer-ne quaranta malgrat l'etern look de postadolescent, va oferir un repertori ampli amb bona part dels temes del seu darrer disc 'Taller'. Cançons com l'homònima 'Taller', 'Drink' o 'Age of Anxiety'. Però també moltes versions 'jazzeres' de composicions reconegudes d'autors com Frank Sinatra, Alicia Keys, Lauryn Hill o Drake. El concert va finalitzar amb Cullum sol sobre l'escenari adaptant la mítica 'I've got you under my skin' de Cole Porter. 

L'actuació va ser sempre una mescla entre moments propis de compositor virtuós que s'asseia davant un piano i actituds pròpies d'estrella del rock: caminades per la platea fusionant-se amb el públic, balls estrambòtics, i shows dret a sobre del piano. A més, malgrat acaparar tot el protagonisme va deixar que els músics i les coristes que l'acompanyaven tinguessin sempre els seus moments de lluïment personal. En definitiva, un viatge intens i visceral que va aixecar tothom de la cadira i que es va traduir en una ovació sonada.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura