La passejada cultural de "A Begur cultura" visita les sis torres de defensa del municipi

Begur

Data: 09/06/2024

La passejada cultural del programa "A Begur Cultura" s'ha centrat en les torres de defensa del municipi. Organitzada per Els Perduts de Begur i l'Àrea de Cultura, la caminada s'ha aturat davant les diferents construccions per explicar la seva història. Una jornada que vol servir per reivindicar el patrimoni històric begurenc i perquè els veïns coneguin una mica millor la història del lloc on viuen.

La Torre del Mas d'en Pinc, la Torre de Can Pella i Forgas o la Torre de Can Marquès. Aquestes són tres de les sis torres de defensa que té Begur. Aquestes construccions han estat el motiu de la passejada cultural d'Els Perduts de Begur, emmarcada dins el programa "A Begur Cultura".  Una oportunitat per conèixer el patrimoni històric del municipi i que els ha permès entrar en una d'elles. 

Entre els participants, membres de l'agrupació excursionista, veïns de Begur i ciutadans dels voltants que no s'han perdut cap detall de cada explicació. Històries i curiositats per conèixer què és el que hi ha a Begur i que fins i tot pels veïns passen desapercebudes. 

La caminada, d'unes dues hores, també ha arribat fins al mirador del Castell. Aquestes visites compten amb públic que repeteix l'experiència i sempre amb alguna cara nova. 

Els Perduts de Begur acostumen a organitzar una sortida el tercer diumenge de cada mes. Unes propostes per gaudir de l'entorn i un ambient diferent. 

La pròxima data marcada al calendari de Begur i Els Perduts és la popular marxa Puja i Baixa, el pròxim 23 de juny. 


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura