El Palamós Terra de Mar atraca de nou al port pesquer

El Palamós Terra de Mar atraca de nou al port pesquer
Palamós

Data: 11/05/2019

El cabotatge i el comerç marítim del port són el fil conductor del Palamós Terra de Mar 2019, que aquest dissabte i diumenge omple el municipi de milers de visitants. El públic pot conèixer l'activitat comercial del port i la seva història amb una àmplia exposició de maquinària portuària que s'utilitza actualment per la càrrega i descàrrega de vaixells i té l'oportunitat de pujar als vaixells com el remolcador París del port de Palamós. 

A més a més i com cada any, hi ha també vaixells d'època visitables com el pailebot Santa Eulàlia del Museu Marítim de Barcelona o les barques de pesca Estrella Polar i La Gacela de l'exposició flotant del Museu de la Pesca palamosí. 

El Palamós Terra de Mar també permet realitzar altres activitats com els recorreguts marítims pel litoral de Palamós, que es duen a terme mitjançant dos creuers turístics amb cabuda per a 250 persones cadascun. 

L'activitat del Palamós Terra de Mar es complementa amb la possibilitat de participar en la iniciació a la navegació a vela, amb caiac i paddle surf; poder fer el tast de cuina marinera, participar en els jocs i tallers infantils o gaudir de regates de llaguts. També es realitzen visites guiades a l'Espai del Peix o a l'exposició "Navegants d'Aiguamolls", del Museu; i un any més s'organitza el mercat d’artesans ubicat al port. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura