La música de Blaumut enamora al públic del F'estiu

Blaumut va ser el segon concert del F'estiu 2022. Presentant l'últim disc Olímpica i Primavera, el grup català va repassar també els èxits més sonats, fent cantar als assistents que van omplir els Jardins del Castell de Calonge. 

Amb un "bona nit Calonge" va començar el concert de Blaumut, dins la programació del F'estiu. Sota la lluna plena, els jardins del castell es van omplir per gaudir de la música del quintet català, que va arribar a Calonge per presentar el seu últim disc Olímpica i Primavera. Dedicant-li la nit d'ahir al grup els calongins, la banda va repassar tots els temes del nou treball com La teoria o l'home del sac, acompanyant-los de grans clàssics i cançons d'altres àlbums com, Pa amb oli i sal, el Primer arbre del bosc i Bicicletes.

Precisament aquest últim va ser dels més cantats de la nit, acompanyat dels aplaudiments del públic que va acompanyar la banda. Blaumut ja havia trepitjat el mateix escenari fa nou anys, en aquest cas amb el festival DoReMiFa'n Flors i van deixar entreveure que hi haurà una tercera vegada.

El grup va treure el seu primer àlbum l'any 2012. Amb un estil de Pop i folk, Blaumut ha publicat quatre discs més i un EP en els seus 11 anys de carrera artística, on també van guanyar el Premí Cerverí de lletres per a cançó, per fer la versió del poema de Salvador Espriu, I beg your pardon.

El concert de Blaumut va ser el primer del cap de setmana, que també es va celebrar el concert de Gemma Humet. Per acabar la segona edició del F'estiu, el 18 d'agost serà el torn del concert de la Cobla Sant Jordi i la Llobregat, el dia 19 Vicens Prats i Albert Guinovart i el dissabte dia 20 Maria del Mar Bonet i Big Band Begues, que abaixaran el teló del F'estiu 2022.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura