El Festival de Cap Roig posposa la seva 20ª edició al 2021 i presenta els primers concerts

Palafrugell

Data: 11/06/2020


El Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper's Live amb l'impuls de CaixaBank, posposa a 2021 la seva vintena edició, que estava prevista entre el 10 de juliol i el 22 d'agost de 2020, per les circumstàncies excepcionals de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Després d'analitzar durant les darreres setmanes la viabilitat i possibilitats d'adaptar el Festival a les noves mesures que afecten la celebració d'espectacles culturals, la direcció de Festival de Cap Roig ha pres la decisió d'ajornar l'edició d'enguany com a mostra del compromís i la responsabilitat de l'organització amb la salut dels assistents, els artistes i els diferents equips involucrats aquest esdeveniment musical.

Cap Roig, un dels festivals de referència al sud d'Europa, tornarà a apostar el 2021 pels artistes més rellevants de l'escena nacional i internacional, amb l'objectiu de seguir impulsant l'activitat cultural, dinamitzar l'economia i generar un impacte positiu al territori.

En les darreres setmanes, des de l'organització s'ha treballat per reprogramar i anunciar així les primeres dates de la pròxima edició. Els concerts reprogramats són els següents: Manel, Pablo Lopez, Els Amics de les Arts, Maestro, Supertramp's Roger Hodgson, Estopa, Ara Malikian, Sergio Dalma, El Pot Petit (Cap Roig mini), Blaumut, David Bisbal, Mag Lari (Cap Roig mini), Morat i Antonio José.
Les entrades ja adquirides pels concerts reprogramats pel 2021 seran vàlides l’any que ve amb el mateix lloc assignat. No obstant això, les persones que no puguin assistir a la nova data del concert l'estiu que ve, podran sol·licitar la devolució de l'import per correu electrònic: ticketing@caproigfestival.com

Els concerts que no s’han pogut reprogramar per a l'edició de 2021, es cancel·len i automàticament, en les pròximes 48 hores, Clipper 's Live procedirà al reintegrament de l'import de les entrades. Els concerts cancel·lats són els següents: The Lumineers, Yann Tiersen, Lionel Richie, Mika, Gilberto Gil-Nos a Gente, Herbie Hancock, Juan Diego Flórez, Andrea Bocelli, Travis, Aitana i Julio Iglesias. 

A principis de l'any que ve es revelarà el cartell complet de Festival de Cap Roig 2021, una cita amb la música que permetrà tornar a gaudir dels artistes més rellevants en un impressionant paratge davant de la mar, els Jardins de Cap Roig, durant les nits d'estiu de la Costa Brava.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura