Presenten "Junil a les terres dels bàrbars" de Joan-Lluís Lluís al Teatre Mundet

Calonge i Sant Antoni

Data: 10/03/2022

La llibreria Dalmau ha acollit la presentació de la novel·la "Junil a les terres dels bàrbars" de Joan-Lluís Lluís. Un acte on l'autor amb el seu toc d'humor va reflexionar sobre literatura i la condició humana.

"Junil a les terres dels bàrbars" de Joan-Lluís Lluís és la història d'un viatge a peu ambientada a l'Imperi Romà de l'emperador August per cercar una vida més interessant.

El lector entra en una faula on Junil, l'heroïna de la història, juntament amb els seus companys encaminen una ventura plena de conflictes, ajuts i amb beneficis morals.

Travessen la frontera i descobreixen com els déus i les llengües varien. Amb reflexions sobre la condició humana i la literatura, l'autor va presentar la novel·la al Teatre Mundet de Sant Antoni davant d'un públic exigent i actiu.

Una novel·la guanyadora del Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l'any per atrapar el lector en el primer instant amb un relat basat en una rondalla, explicada de manera senzilla i on entra d'altres reflexiona sobre la lectura i la poesia.

La pròxima cita organitzada per la Llibreria Dalmau a Sant Antoni de Calonge serà el 9 d'abril amb la Mar Bosch per presentar la seva nova novel·la "L'edat dels vius" a les 19 h a la Sala Mundet.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura