Tot a punt per a la 6a edició del Festival Carmen Amaya a Begur

Begur

Data: 16/11/2023

Begur reviurà durant 3 dies l'encant del flamenc amb la 6a edició del Festival Carmen Aamaya, des del divendres 17 fins al diumenge 19 de novembre amb espectacles de cant i ball flamenc i també hi haurà diversos tallers i activitats centrades en la cultura d'aquest gènere musical d'origen andalús.

Begur tornarà a viure l'encant del flamenc amb la 6a edició del Festival Carmen Amaya, durant tot aquest cap de setmana, des del divendres 17 fins al diumenge 19 de novembre.

La festivitat comptarà durant els 3 dies amb espectacles de cant i ball flamenc i també hi haurà diversos tallers i activitats centrades en la cultura d'aquest gènere musical d'origen andalús. Per veure l'extensa programació més detallada de cada espectacle i comprar l'entrada de cadascun, només cal visitar la pàgina web acitbegur.com dins la secció Festival Carmen Amaya.

El festival va néixer l'any 2016 en honor a la bailaora Carmen Amaya, declarada "filla adoptiva de Begur" l'any 1963 i té l'objectiu d'apropar la cultura i l’art del flamenc als begurencs i les begurenques. 

Inicialment se celebrava al mes d’agost i per segon any consecutiu té lloc durant el mes de novembre per a gaudir de la cultura i de l’art del flamenc fora dels mesos estivals. Enguany coincideix amb la mort de l’artista, el 19 de novembre de 1963. 

El festival està organitzat per l'Associació de Comerç i Turisme amb la col·laboració de l'Ajuntament de Begur i la Generalitat de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura