Se suspèn la Festa de la Cervesa de Platja d'Aro

Aquest any no se celebrarà la Festa de la Cervesa de Platja d'Aro, un dels clàssics amb més tradició del calendari gastronòmic del municipi. La festa estava prevista del 2 al 4 i del 9 al 12 d'octubre a la plaça del Mil·lenari del municipi. 
L'Ajuntament de Castell - Platja d'Aro i S'Agaró conjuntament amb els restauradors locals que hi participaven han decidit suspendre-la per evitar aglomeracions davant la situació de la pandèmia.

Com ha passat amb activitats de gran format durant l'estiu, també de cara a la tardor l'Ajuntament, com a organitzador, està prioritzant la seguretat de les persones posposant aquelles propostes que no es poden fer en aforaments reduïts.
D'aquesta manera també s'ha ajornat la Festa de Halloween i el Túnel del Terror de l'1 de novembre.

L'anul·lació d'alguns esdeveniments, a més d'evitar possibles rebrots també ha servit per fer una reordenació de les prioritats pressupostàries i destinar-ne una part al Pla de Reinici Socioeconòmic amb 50 accions valorades en 4,3 milions d'euros.

D'altra banda l'ajuntament ha mantingut algunes activitats que s'han pogut adaptar a les mesures de seguretat recomanades. És el cas de la doble mostra d'Àngel Camino així  com el programa d'exposicions d'art al Castell de Benedormiens entre altres esdeveniments.
Per tancar l'estiu encara hi ha dues activitats programades pel proper cap de setmana, la  8a edició del Festisurf Costa Brava i la darrera cursa de la lliga Vall d'Aro Run Series amb La Clàssica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura