Què fer per Cap d'Any al Baix Empordà? Comença la nit amb les campanades de TV Costa Brava

INTERVÉ: Gerard Rius, presentador de les campanades de TV Costa Brava

Acomiadar l'any que s'acaba i donar la benvinguda al que entra és sempre motiu d'una gran celebració. Però també és sabut que la Nit de Cap d'Any sovint comporta complicacions a les colles d'amics a l'hora de triar un pla. A continuació us oferim una tria dels millors plans populars que es poden dur a terme la matinada del 31 de desebre a l'1 de gener al Baix Empordà.

Televisió Costa Brava repetirà amb la fórmula d'èxit de l'any passat per les campanades. Un cop més la plaça de l'Església de Palafrugell serà l'escenari escollit per viure en directe el canvi d'any a través de la televisió baixempordanesa, així com de bona part de les televisions locals de la Xarxa. Repetiran també els presentadors Gerard Rius i Laia Campos al capdavant del programa, acompanyats del DJ i mestre de cerimònies palafrugellenc Kharloss Selektah

Un cop menjats els raïms i empassat el cava és l'hora de la festa. Aquestes són algunes de les propostes més destacades als principals municipis de la comarca: 

PALAFRUGELL
Després dels primers balls de l'any davant de l'Església la nit continua a sis locals de festa de la vila i és per això que l'Ajuntament tornarà a facilitar un servei de bus nocturn gratuït que anirà fent ruta pels diversos punts. A les 7 de la matinada farà viatges al Far de Sant Sebastià per veure el primer sol del 2020. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS
Festa gratuïta a l'envelat instal·lat al Guíxols Arena. La música anirà a càrrec d'un parell de propostes genuïnament empordaneses: obriran foc The Cover's Band amb les seves versions de rock i els seguirà la sessió de PD Ivanote.

PALAMÓS
La vetllada ja començarà al vespre a la Nau dels 50 metres, amb el sopar popular de Cap d'Any organitzat per l'Associació Club de Fans 60s 70s 80s. La nit seguirà fins les 4 amb ball a càrrec de l'Orquestra  Gerunda. 

SANT ANTONI DE CALONGE
Sant Antoni viurà de nou el que ja és un clàssic de cada entrada d'any: la festa organitzada per la formació local Orquestra Di-versiones. L'autoanomenada pitjor banda de versions de la història hi torna amb una celebració temàtica i aprofita el canvi de dècada com a leitmotiv: es demana als assitents que hi vagin vestits dels anys 20. Tirants, plomes i perles per estrenar l'any de la forma més divertida.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura