Inauguració de dues exposicions sobre Calonge i Sant Antoni

En el marc de la Festa Major de Sant Martí, Calonge i Sant Antoni ha inaugurat dues exposicions fotogràfiques al castell de la vila amb el nom: "Els carrers i les places de Calonge i Sant Antoni, segles XIX i XX" i "Els masos i masies de Calonge i Sant Antoni i rodalies". Ambdues mostres són de caràcter documentalista amb la intenció de catalogar, classificar i conservar el patrimoni històric del municipi.

Calonge i Sant Antoni ha inaugurat les exposicions fotogràfiques "Els carrers i les places de Calonge i Sant Antoni, segles XIX i XX" i "Els masos i masies de Calonge i Sant Antoni i rodalies", al castell de la vila.

"Els carrers i les places de Calonge i Sant Antoni, segles XIX i XX", realitzada per Josep Fort, mostra a través d'un recull de fotografies amb caràcter documentalista, com era el municipi i la vida dels vilatans en aquella època.

Respecte a la mostra "Els masos i masies de Calonge i Sant Antoni i rodalies", es tracta d'una col·lecció d'imatges sobre masos i masies del municipi i també de la perifèria que tinguin algun vincle amb Calonge i Sant Antoni.

Aquesta activitat s'emmarca dins de la Festa Major de Sant Martí que se celebra durant aquests dies en el municipi. L'exposició, organitzada pel Club Motor Clàssic Calonge, Fundació Remença XXI i Salvador Vilar, romandrà oberta el cap de setmana del 18 i 19 de novembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura