Sant Feliu commemora la II República amb la hissada de la bandera republicana

INTERVÉ: Josep Melcior, primer tinent d'alcalde de Sant Feliu de Guíxols

La Bandera Republicana ja oneja al Parc Miquel Murlà de Sant Feliu de Guíxols. Aquest divendres es va celebrar la ja tradicional Hissada de la Bandera, un acte que té com a objectiu recordar i defensar els valors de llibertat, igualtat i fraternitat, lligats a la ll República, i retre homenatge a tots els veïns que es van deixar la vida defensant el territori.

L’acte s'ha realitzat davant del monument realitzat per Ana Gutierrez, dedicat a les víctimes de la Guerra Civil i de la repressió a Sant Feliu de Guíxols, on s'hi ha fet també una ofrena floral.

Aquesta celebració és el tercer any que es realitza en àmbit institucional i enguany hi han estat presents l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, el primer tinent d'alcalde, Josep Melcior Muñoz i altres regidors de la corporació com Josep Saballs, Jordi Lloveras, Josep Ramon Llobet i  Laura Aiguaviva. 

La iniciativa va néixer fa tres anys a partir d’un acord aprovat per unanimitat en el Ple del 30 de març de 2017 a petició del grup municipal de Guíxols des del carrer.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura