Álvaro Soler fa de Cap Roig una festa major per a tots els públics

Palafrugell

Data: 13/08/2019

Álvaro Soler omple de gom a gom l'auditori del Festival de Cap Roig amb un públic molt familiar que no tenia cap més intenció que cantar i ballar algunes de les cançons que més han sonat a les ràdios els últims estius. 

Soler té clara la fórmula que funciona i fa aixecar a la gent de la butaca. No inventa res, recorre sovint als mateixos recursos musicals i  fa que més o menys tot se senti semblant, però això sí, amb un so molt identificable i propi. La seva proposta és un pop que ratlla la festa major i que sona clarament llatí, pels matisos dels vent metall, la percussió i la guitarra espanyola. Tot amanit amb el so del xilòfon marca de la casa. 

El concert de Calella va tenir tres parts clares: la primera i la tercera van ser una festa, mentre que la que quedava al mig era íntima i amb cançons acústiques. En ella Soler va mostrar una cara propera, però el públic es va refredar una mica, possiblement també per la forta tramuntada que bufava a la Costa Brava. En qualsevol cas, al llarg de la nit tothom va tenir ocasió de ballar 'hits' com 'El mismo sol', 'Yo contigo, tu conmigo', 'Loca', 'La cintura', 'Sofía' o aquest 'La Libertad'

L'espectacle d'aquest dilluns a Cap Roig potser serà el que haurà atret a més nens i famílies al llarg d'aquesta edició després dels xous del Mag Lari i el Super 3. El concert, però, no va ser familiar només per això: Soler va fer pujar a l'escenari tant al seu germà Greg com a la seva parella, la reconeguda cantautora Sofía Ellar, en un dels moments més ovacionats de la nit. 
___

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura