Eduard Bigas presenta "Intersection" al Museu del Suro

Palafrugell

Data: 27/01/2023

El pintor palafrugellenc Eduard Bigas presenta la seva exposició Intersection al Museu del Suro de Palafrugell aquest dissabte. La mostra es podrà visitar fins al 26 de març i inclou una programació d'activitats i tallers per a centres educatius i altres entitats, i marca l'inici d'un cicle de diverses exposicions al Museu del Suro.

Aquestes són algunes de les obres del pintor internacional Eduard Bigas, de la seva exposició Intersection, que es podrà visitar a partir d'aquest dissabte al Museu del Suro de Palafrugell.

Eduard Bigas utilitza olis, tinta, pastels, acrílics, ceres i llapis en les seves creacions, amb el propòsit incansable de plasmar i revelar fins i tot els racons més profunds de la seva imaginació única.

Els seus quadres exposen rarament elements figuratius reconeixibles, tot i que sovint estan inspirats en la forma humana – la corba d'un braç o d'una espatlla – de vegades oberts i acollidors, de vegades reservats i cautelosos.

L'artista palafrugellenc no espera ni vol que el públic entengui la seva obra, la qual explora el punt exacte en què l'emoció o somni difumina el compromís amb la realitat o vida, i pretén mostrar la tensió entre el que volem i el que tenim, i en definitiva provocar misteri a l'espectador.

L'Exposició comissariada per Ricard Planas de Bonart cultural anirà acompanyada d'un vídeo en format càpsula extreta del documental sobre l'Eduard Bigas al seu estudi de Berlín realitzat per Pol Àlvaro amb fotografia de Laia Palomeras i que formarà part del conjunt de la mostra al llarg de l'any.

L'espai per acollir les obres és La sala Manufactures d'Exposicions Temporals, i estan disposades d'una manera no habitual en sintonia amb la temàtica d'aquestes.

L'exposició Intersection es podrà visitar fins al 26 de març, la qual inclou en la seva programació un seguit d'activitats i tallers per a centres educatius i altres entitats, i marca l'inici d'un cicle de diverses exposicions al Museu del Suro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura