Nova edició del Concurs d’Habilitats Artístiques 'Tu de què vas!'

Ja es coneix la programació de La Festa Major de Platja d’Aro 2022. Se celebrarà de l’11 al 15 d’agost, amb un programa amb una trentena d’activitats gratuïtes i per a tots els públics. La música en serà la protagonista principal amb actuacions de Gospel Viu Choir i Gospel d’Aro, La Principal de La Bisbal, Twelve String Enrique Muñoz, Balkan Paradise Orchestra, Roba Estesa, Bipolar, tribut a Michael Jackson, La Flama de Farners, Els Cremats o el DJ kharloss Selektah. També hi haurà diverses propostes d’animació infanti, juvenils, esportives o populars.

En el marc de la festivitat, la Unitat de Joventut de l’Ajuntament ha convocat de nou el Concurs d’Habilitats Artístiques 'Tu de què vas!'

El termini de presentació de propostes finalitza divendres 22 de juliol de i és obert a la participació de tothom amb esperit d’artista, que de manera amateur, individualment o en conjunt, vulgui mostrar les seves habilitats vinculades amb el món de la faràndula en sentit ampli. Es pot presentar una única proposta d’actuació d’un màxim de 5 minuts.

D'entre els participants, es farà una selecció de 12 propostes que actuaran a la gala final el dilluns 15 d'agost a la Plaça del Mil·lenari, en un acte obert al públic en el marc de la Festa Major de Platja d’Aro d’enguany, on un jurat escollirà les propostes guanyadores.

La dotació dels guardons és de 1.000 euros pel guanyador, 700 euros pel segon classificat, 300 euros pel tercer i 200 euros per l'escollit com a Premi Local. Tots quatre guardonats rebran també un trofeu. Alhora, qui assoleixi el màxim reconeixement també oferirà una actuació gratuïta en la Festa Major de Platja d’Aro de l’estiu vinent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura