Gairebé 300 ballarins han participat a la Jornada Comarcal de Funky i Hip-hop

A ritme de funky i hip-hop es despertava el Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro aquest dissabte, amb l'exhibició de cinc escoles de dansa de la comarca del Baix Empordà.

Les escoles de ball participants en l'edició d'enguany han estat el Gimnàs el Griu, l'Escola de Dansa Georgia Ors de Palamós, One Unity de Santa Cristina d'Aro, l'AE Mou-te Mont-ras, i l'Àrea d'Esports de La Bisbal d'Empordà.

Un total de 277 ballarins i ballarines de diferents categories, des de prebenjamí fins a juvenil, s'han reunit per gaudir plegats d'una jornada comarcal no competitiva on han sortit a l'escenari a passar-ho bé i sense pressió, al no comptar amb un jurat. 

La Jornada Comarcal de Funky i Hip-hop és el tercer any que se celebra a Platja d'Aro i també s'enten com una diada festiva en què joves ballarins de la comarca es retroben per posar en comú la seva passió.

Aquest esdeveniment forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i està organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà, conjuntament amb el Consell Comarcal i la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura