Més de 600 persones assisteixen al sopar de colles de Carnaval de Platja d'Aro

INTERVÉ: Imma Gelabert, regidora de Turisme de Platja d'Aro

Foto de família dels darrers Carnestoltes de Castell-Platja d'Aro  abans de donar el tret de sortida al regnat de la Colla els Collonuts. 

Els nous Carnestoltes Alex i Sonia, sota els noms 'Rei dels collonuts, les nits i matinades que a totes us deixarà gelades' i 'reina dels collonuts gelats que a tots us deixarà bocavadats' inicien amb molta il·lusió el regnat del Carnaval 2019.

El sopar de Colles va ser unma vegada més multitudinari, va arreplegar unes 600 persones, i no hi va faltar la gresca, l'alegria i la germanor entre totes les colles. 

L'ambient de germanor va ser la tònica, com no podia ser d'altra manera. Tot i que les colles ja s'han anat veient les cares mentre muntaven les carrosses, el sopar serveix per posar en comú l'experiència d'aquests mesos i fer pinya de cares als dies que venen. 

Com és habitual en la festa de dissabte a la nit les diferents colles del municipi van anar pujant damunt l'escenari per fer presentacions còmiques i ballar les cançons que més sonaran en aquesta nova edició 2019 de la festa d'hivern més esperada de la Costa Brava. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura