Antonio Orozco emociona al públic de Cap Roig sota l'eclipsi de lluna

Palafrugell

Data: 28/07/2018

El cantant i compositor Antonio Orozco va oferir al públic del Festival Cap Roig un concert molt emotiu en el que entre cançó i canço va fer arribar als assistents reflexions seves sobre la vida. A més, al llarg del concert, Orozco va tenir l'oportunitat d'explicar el projecte de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, del que en forma part.

Aconseguint un ple absolut i un públic molt entregat que va estar aixecant-se de la cadira per ballar i aplaudir durant tot el concert, no va deixar indiferent a ningú amb cançons com "Dévuelveme la vida", "Hoy será" o "Pedacitos de ti".

Un altre fet extraordinari va ser l'aventatge que van tenir els assistents de poder disfrutar de l'espectacle sota el que va ser l'eclipse de lluna més llarg del segle, que va deixar captivat al cantant aconseguint fins i tot que aturés el concert per poder-la observar.

La sorpresa de la nit, però, va donar-se en aparèixer Luís Cepeda, ex concursant d'Operación Truinfo 2017, que ja ha tret el seu primer disc. El cantautor va pujar a l'escenari per cantar juntament amb Antonio Orozco, que és una de les seves inspiracions, la cançó de "Mi Héroe", la qual Orozco considera com una de les més importants de la seva trajectoria musical, per no dir la que més.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura