Santa Cristina celebra Sant Jordi amb la lectura de cartes d'amor

Intervé: Isabel Pernal, Directora de la Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d'Aro

La Diada de Sant Jordi és la jornada de celebració de les lletres i dels enamorats per excel·lència a casa nostra. És per això, que des de la Biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d'Aro enguany l'han celebrat unint els dos conceptes i han donat especial protagonisme a les cartes d'amor

Després de la lectura musicada de les cartes que s'enviaven Pau Casals i el Dr. Josep Trueta, aquest any s'ha volgut repetir l'experiència d'escenificar relacions epistolars. Aquest dissabte a l'Espai Ridaura van entrar en la imitat més profunda dels amors de diversos músics i escriptors de renom. Es van llegir textos de les parelles formades per Robert Schumann i Clara Wieck, Joan Maragall i Clara Noble, Pere Calders i Rosa Artís-Gener, Gustav Mahler i Alma Schindler, Armand Obiols i Mercè Rodoreda i Claude Debussy i Emma Bardac, a més del "Somni d'amor" de Franz Liszt. 

L'acte va comptar també amb la participació de l'escola de música local. Al piano hi va haver el seu director, Claudio Suzin, a més d'Anna Cassú. La soprano Chantal Botanch va posar la seva veu per completar la romàntica Revetlla de Sant Jordi a Santa Cristina d'Aro. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura