Segueix la Festa Major a Castell d'Aro

Segueix la festa major de Castell d'Aro, una de les celebracions que a nivell popular marquen el final de l'estiu a la Costa Brava centre. Fidel al seu esperit d'orgull de poble, la castellarenca és una festa que combina tradició i modernitat amb un programa d'actes que s'allarga fins el 15 de setembre.

Aquest diumenge, tercer dia d'activitat a Castell d'Aro. A la tarda es van entremesclar l'agenda més familiar amb la més tradicional. Començava a la Plaça Lluís Companys amb el popular grup infanil Xiula i seguia a la plaça Poeta Sitjà amb sardanes a càrrec de l'Orquestra Selvatana. La festa aconsegueix implicar pràcticament tot el poble, però també atreure gent de fora. 

Alguns dels actes més destacats del que resta de Festa Major són el tobogan d'aigua urbà del dimarts 10 a la tarda, el correfoc amb els Diables d'en Pere Botero a la nit i el concert jove amb Pelukas i l'Orquestra Maribel a la Sala Polivalent, el mateix dia. L'11, toca acte institucional de la Diada amb el tradicional homenatge a Lluís Companys i el 15, la pujada a la Font del Ferro, amb el Grup Natura Sterna. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura