Exposen les "Vides Privades" de la família Mascort de Torroella de Montgrí

Intervenen: Marta Grassot, comissària / Ramon Mascort, propietari de la Fundació Mascort

100 anys de fotografies familiars que retraten la història, els costums i els valors de la societat en diferents èpoques. Això és "Vides privades. Històries compartides", la nova exposició de la Fundació Mascort que de Torroella de Montgrí que mostra 180 imatges dels més de 2.500 registres del fons fotogràfic de la família Mascort. 

Les diferents sales de la fundació creen un relat documental per mitjà tant d'objectes i material fotogràfic com de fotografies originals i reproduccions de l'evolució dels procediments i formats fotogràfics amb la presència de fotògrafs nacionals i internacionals. 

Pel col·leccionista Ramon Mascort, aquesta exposició respon a la seva curiositat per conèixer i preservar la història familiar i retre un agraït homenatge als seus avantpassats. 

Com a novetat, aquest any la Fundació Mascort posa a disposició del públic un catàleg en línia que facilitarà la consulta de l’arxiu fotogràfic familiar, fruit d’una llarga etapa de descripció i documentació. Aquest arxiu s’anirà ampliant progressivament amb la resta d’imatges que formen part del fons, així com dels altres fons fotogràfics de la col·lecció. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura