Dotze anys de Concerts d'Aro

INTERVÉ: Claudio Suzin Director Escola Municipal de Música; Josep Xifra Regidor de cultura de Santa Cristina d'Aro

Els Concerts d'Aro inicien una nova etapa mantenint l'essència que els ha fet créixer. Quan es compleixen 12 anys del cicle de concerts de cambra de Santa Cristina d'Aro la organització ha passat en mans de l'Ajuntament. L'entitat que fins ara havia estat al capdavant del cicle musical ha decidit retirar-se i la regidoria de cultura conjuntament amb l'Escola Municipal de Música han estat la que ja ha preparat aquesta 12ena edició.

Tot i el canvi a nivell organitzatiu, els Concerts d'Aro mantenen el mateix format de sempre. El cicle de concerts arrencarà entrat el mes d'agost, concretament el dia 11 i s'allargarà fins el dia 31. Una conferència de Joan Vives servirà de pròleg i a partir del 24 d'agost tots els dissabtes de mes es celebrarà un concert a l'església comenánt pel Quartet Gerhard, seguint per la pianista Alba Ventura que farà un tribut a Alícia De Larrocha i culminant amb Mercedes Gancedo i Francisco Poyato a veu i piano. Quatre propostes musicals que mantenen la línia que Concerts d'Aro ha tingut des del primer dia i que ha estat capaç de consolidar un públic fidel.

Amb aquesta nova etapa dels Concerts d'Aro , l'Ajuntament vol fer un pas més i que la seva programació sigui un reclam més per venir a Santa Cristina. Amb aquest objectiu han tingut converses amb el sector turístic per promocionar el cicle a través de packs d'allotjament més entrades.

El primer tastet dels Concerts d'Aro 2019 s'han pogut sentir al llarg de la presentació de la 12ena edició, amb un concert de petit format a càrrec del Duo Lyon.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura