Entrega de premis del concurs de teatre amateur a Sant Feliu de Guíxols

INTERVÉ: Roser Descaire, presidenta de l'agrupació teatral Benet Escriba // Montserrat Condeminas, presidenta de la federació de grups de teatre amateur de Catalunya

El teatre encara està buit però actors i actrius de diferents punts de Catalunya s'han apropat al Baix Empordà ha celebrar el repartiment de premis del concurs de teatre Amateur organitzat per l'agrupació Benet Escriba.
L'acte ha estat aquest dissabte 4 de juliol i ha tingut lloc a l'exteior del Teatre municipal de Sant Feliu de Guíxols. Per molts ha estat el primer acte celebrat amb companyía després del confinament; ho havien de fer a mitjans de març però han hagut d'esperar a la nova normalitat. 

El concurs inclou diverses categories i han participat companyies com: Gatu d'Ullastrell, Una Càpsula de teatre d'Olot, Punt i Seguit Teatre de Terrassa, Nyoca de l'Atmella del Vallès, també els Clarins de Manresa. Que han portat als escenaris obres tan emblemàtiques com "Qui te por de Virginia Woolf".

El concurs encara no havia finalitzat al decretar-se l'estat d'alarma però com que 8 dels 10 grups que hi participaven ja havien actuat, van decidir tancar-lo i celebrar el repartiment de premis tan bon punt es poguessin reunir. La celebració s'ha fet prenent totes les mesures de seguretat recomenades; s'ha fet ús de la mascareta i s'han mantingut les distàncies entre cadires agrupades per diferents companyies.
 
Durant l'acte s'ha fet referència a les afectacions que està rebent la cultura degut a la pandèmia i alhora s'ha recordat la força de reinventar-se dels qui estimen el teatre amateur.
L'agrupació no espera poder tornar als escenaris fins a l'octubre, tot i això, una mostra de la positivitat i optimisme és que ja han posat en marxa l'organització del proper concurs que suposarà la 16a edició.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura