La Fira del Circ de La Bisbal presenta una imatge gràfica contemporània

La Bisbal d'Empordà

Data: 13/05/2019

La Fira del Circ de La Bisbal ja té cartell per la seva 24ena edició. Es tracta d'una imatge que l'organització ha definit com contemporània donant més pes a la fotografia que a la il·lustració.

El cartell ha estat elaborat pels dissenyadors Jave Pereda i Ramon Ponsatí, aquest darrer de La Bisbal. Els artistes han explicat a través d'un comunicat que els tres cartells que han dissenyat contrasten fons de tonalitats pàl·lides amb acròbates i trapezistes acolorits en plena acció. La voluntat era il·lustrar la Fira amb un aire més fred i modern.

La 24ena Fira del Circ al Carrer es  farà del 19 al 21 de juliol. Encara sense revelar res de la programació, l'organització ha explicat que serà diversa, engrescadora i pensada per a tots els públics i edats. El cartell d'artistes complet es farà públic el 20 de juny.

La Fira del Circ de La Bisbal ha posicionat la capital de la comarca com una dels municipis capdavanters en el món circenc. Va nèixer el 1996 amb dues prèvies als anys 80. La Fira ha anat creixent i fent-se internacional.

Unes 30.000 persones van passar l'any passat per la quarantena d'espais de l'esdeveniment. Hi va haver una setantena d'actuacions de prop de 30 companyies diferents.

Segons un estudi realitzat el 2017 la Fira del Circ de La Bisbal té un impacte econòmic de 650.000 euros i un retorn de 23 euros per cada euro públic invertit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura