Porta Ferrada en ple muntatge

Porta Ferrada ja es troba en ple muntatge per inaugurar aquesta 58a edició del Festival. Després de deu dies de muntatge ja només en queden 5 per tenir tots els escenaris a punt. De manera que el 2 d'agost s'encetarà en aquesta temporada sent un dels pocs festivals que ha sobreviscut a la pandèmia d'aquest estiu 2020. En aquests moments ja s'han venut més d'un 70% de les entrades i alguns dels concerts, com el del grup Stay Homas, ja fa setmanes que s'han exhaurit.

Aquest any el Festival se celebrarà en dues localitzacions diferents. Un més íntim a la plaça de l'Abadia i l'altre, al Guíxols Arena, on en aquests moments s'està acabant de muntar el gran escenari. El Guíxols Arena tindrà un aforament limitat a 800 persones tot i tenir una capacitat molt superior. Això ha estat una de les mesures per tal de garantir la distància de seguretat entre el públic. 
Més enllà del control de l'aforament, Albert Mallol, director artístic del festival, assegura que Porta Ferrada serà un lloc segur i que s'han portat a terme totes les mesures de seguretat recomanades per evitar rebrots.

Tot el Festival estarà dedicat a Pau Donés per tal de fer un homenatge al difunt cantant de Jarabe de Palo. L'escenari que en aquests moments s'està muntant al Guíxols Arena, s'estrenarà de forma prèvia al festival amb els actes de la Festa Major de Sant Feliu de Guíxols. Si tot va bé, Porta Ferrada te previst finalitzar el 28 d'agost. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura