Marta R. Chust dona el tret de sortida a la programació d'art contemporani de Torroella

Torroella de Montgrí

Data: 07/03/2022

Marta R. Chust ha donat el tret de sortida a la programació d'art contemporani del 2022 al Museu de la Mediterrània. L'exposició "Un cotxe al costat d'un camp de gira-sols", es pot visitar fins al 4 d'abril. L'obra està guardonada amb la Menció especial d'Art Jove del Festival Inund'Art .

Imatges que remeten a la presència del gira-sol com a element simbòlic vinculat a l'expansió turística d'aquest territori, dibuixos que incorporen notícies recollides de la premsa i un vídeo que incideix d'una forma poètica en les contradiccions de la presència d'aquest element en el paisatge. Es tracta de l'exposició "Un cotxe al costat d'un camp de gira-sols", de la Marta R. Chust. És el projecte guanyador de Menció especial d'Art Jove del Festival Inund'Art i ara ha encetat la programació d'art contemporani del Museu de la Mediterrània.

La proposta pren com a cas d'estudi la zona del Baix Empordà i aborda les relacions entre polítiques agràries, la temporalitat i estacionalitat turística i la creació d'un imaginari visual basat en les imatges postal.

L'exposició és gratuïta i es pot veure fins al 4 d'abril. Els dos projectes següents que s'exposaran són de producció pròpia del museu. Es donarà continuïtat al cicle "Desplaçaments. Ressonàncies contemporànies".

El cicle acabarà amb una exposició "Contra Natura" d'en Manel Bayo. Aquesta es podrà veure a partir del mes de setembre.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura