Macaco revoluciona Cap Roig amb els seus himnes

Palafrugell

Data: 13/08/2018

Macaco tornava al Festival de Cap Roig per sorprendre als seus seguidors amb alguns dels temes que inclourà el seu nou àlbum. Cançons com 'Red Alerta' o que encara no s'han ni editat i que el músic barceloní ja llança als seus directes amb una sorprenent resposta del públic. Macaco s'ha convertit en un dels referents de la música espanyola a escala internacional, se sent ciutadà del món com es defineix s'acompanya d'una banda amb músics d'arreu del món que l'acompanyen en un directe que en aquesta gira fa més enèrgic i explosiu que mai.

En aquesta ocasió amb una iluminació espectacular Macaco va fer un gran espectacle a l'auditori de Cap Roig interpretant els seus temes carregats de valors i sumant-hi el ritme que porta a sobre i que no se l'acaba. Dani Carbonell, artísticament conegut com a Macaco va encomanar el ritme al públic de Cap Roig que va estar-se gairebé tot el concert ballant i corejant els èxits de la seva discografia.

No hi van faltar cançons com 'Moving', 'Love', 'Tengo' o 'La Mano' i sorprenia amb nous temes com 'Vivela' o 'Valientes', un tema que dedica als refugiats i que vol ser un homenatge a tota la gent de Pro Activa Open Arms que treballa al Mediterrani. També va dedicar als refugiats la catalana 'La Tramuntana' assenyalant que sempre ha presumit ser d'un Mediterrani que avui és una fossa comuna.

Un dels moments de pell de gallina del concert va ser quan va interpretar 'Coincidir', un tema que sense haver sonat mai a cap ràdio el seu vídeo ja acumula més de 75 milions de visites a Youtube.

Macaco va tenir temps per sorprendre damunt l'escenari amb la seva destresa vocal capaç d'improvitzar unes lletres al moment o imitar el solo d'una trompeta.

L'artista coneix Cap Roig i el seu públic però això no va ser inconvenient per mostrar el seu costat més rebel i inconformista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura