El Fimag ven més de 5.200 entrades i fa diversos 'sold out'

Torroella de Montgrí

Data: 07/06/2021

Intervenen: Martí Batlle, portaveu organització; David El Mag, director artístic; Jordi Colomí, Alcalde

El Fimag sobreviu a la Covid i retorna amb força a Torroella de Montgrí. 5.200 entrades venudes i 'sold out' en 43 de 63 espectacles han demostrat que hi havia ganes de màgia.

Amb un aforment limitat al 75% seguint la normativa del procicat i sense màgia al carrer l'organització està satisfeta i agraïda i ja s'emplaça a un Fimag amb tots els ets i uts de cares al 2022.

La Gran Gala Internacional de dissabte va  tornar a ser l’espectacle central d’un festival que va programar més de setanta sessions.

Els espectacles propis del festival es van agruparen quatre categories per a una fàcil identificació.  La Gran màgia va incloure la màgia de gran format amb els tres espectacles programats a l’Espai Ter, que va tancar el valencià Alexander amb Don't Blink

La Màgia 3 estrelles són els dos espectacles de mig format programats al Cine Petit. Mentre que la Màgia Singular van  ser la que es va programar en espais com la Casa Galibern, el Palau Solterra, La Sala o el Cine Petit.

Més enllà dels espectacles en si el Fimag va tenir un punt de trobada entre mags i programadors en el marc del qual es va presentar el Catàleg Professional de al Màgia a Catalunya.

Des de l'Ajuntament es van felicitar un cop més per mantenir aquesta força i haver convertit el Fimag en un referent.

Malgrat la pandèmia i les restriccions encara en l'aformaent, el FIMAG va poder celebrar el seu desè aniversari amb categoria.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura