10 obres d'octubre a març del XV Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu

Intervé: Roser Descayre, Agrupació Teatral Benet Escriba

El 15è Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Guíxols obrirà foc el 6 d'octubre portant una desena de propostes acuradament seleccionades fins al Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols. 

L'obra encarregada d'aixecar el teló serà "Bruna", un muntatge que proposa un viatge al passat ple de melancolia i enyorança vist des dels ulls d'una nena que es submergeix a la vida de la seva àvia. En aquest cas serà la companyia Gatu d'Ullastrell qui faci la representació, però per l'escenari ganxó hi passaran companyies de tot el territori català provinents de municipis com Terrassa, Olot, Puigcerdà o l'Ametlla del Vallès. 

Després de cada funció tant el públic com un jurat puntuaran les obres exhibides. Acabat el certamen, es repartiran els premis, que reconeixen tant les obres en sí com la feina dels actors i actrius.  

El certamen ganxó impulsat per l'Agrupació teatral Benet Escriba va començar ara fa 15 anys amb temporades de fins a setze obres i actualment fa una meticulosa selecció de deu muntatges per edició d'entre les desenes de propostes que es presenten anualment.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura