Kim Castells i Carles Duarte presenten 'Mars', un homenatge a la immensitat de l'aigua

Des d'aquest dissabte ja es pot visitar l'exposició Mars de Kim Castells i Carles Duarte. La mostra recull diverses fotografies de Castells que, conjuntament amb els poemes de Duarte, intenten explicar la immensitat del mar i tot allò que el fa incontrolable. Unes imatges que són úniques, ja que el mar mai repeteix un mateix patró. La Sala gòtica va estar plena de visitants que van assistir a la inauguració i van poder obtenir un catàleg on s'explica tot el que hi ha a l'exposició.

El mar com a element incontrolable. Això és el que ens vol explicar l'exposició "Mars" amb les fotografies de Kim Castells i els poemes de Carles Duarte. Un recull d'imatges que intenten transmetre tot allò que amga el mar i que potser no n'acabem de ser conscients. 

La Sala Gòtica del Castell de Calonge s'ha omplert de gent per assistir a l'acte inaugural. Les fotografies han estat el centre de totes les mirades i algunes d'elles lluïen al costat el poema que les acompanya. Unes composicions fetes a partir de les imatges.

Durant l'acte s'ha compartit un catàleg que recull les imatges i els poemes de les exposicions. Com a valor afegit, a les llibreries del municipi es pot comprar el llibre de l'exposició on hi ha moltes més fotografies. Unes peces que són irrepetibles perquè el mar no repeteix les mateixes onades, la intensitat de l'aigua ni la llum. Una cosa que el fa incontrolable. 

Pel municipi, la mostra és una gran oportunitat per exposar  la combinació d'imatges i poemes que posa en valor un equipament cultural com és el castell.

Castells compta amb més de 100 llibres publicats, mentre que Duarte ha guanyat el Premi Crítica Serra d'Or i va ser Creu de Sant Jordi l'any 2007. La mostra es pot visitar fins el 16 de juny. 

Horari: ​Dissabtes: 11-13h i 18-20h / Diumenges 11-13h

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura