El Vermut de l'Ase s'atura a la biblioteca Baldiri Reixach de Santa Cristina

El Vermut de l'Ase s'atura a la biblioteca Baldiri Reixach de Santa Cristina
Santa Cristina d'Aro

Data: 03/07/2018

Per commemorar que fa 600 anys Anselm Turmeda escrivia la Disputa de l’ase, l’Editorial Barcino, segell de la Fundació Carulla, té en marxa una ruta per fer arribar l’obra a tothom qui vulgui fer el vermut amb el poeta i rapsoda Josep Pedrals.
 
En algun racó de la biblioteca, Pedrals realitza un monòleg divertit i ple de contingut en què explica qui era Turmeda, com va ser el seu exili a Tunis, com era la societat de l’època i, sobretot, en què consisteix laDisputa de l’ase, l’obra més emblemàtica d’aquest franciscà que es convertí a l’islam, que pot semblar una faula satírica però que amaga amb humor molts aspectes del seu pensament i moral i dels de l’època en què fou escrita.

Els Vermuts de l’Ase van començar al febrer i, des d’aleshores, en Josep Pedrals ha recorregut diverses llibreries de Barcelona com la Nollegiu, La Calders, La inexplicable, la Llibreria 22 o L’Estraperlo. Ara, els vermuts se’n van a Santa Cristina d’Aro, el proper dimecres, 18 de juliol.

Un Vermut a la Fresca, a la biblioteca Baldiri Reixac
El dimecres 18 de juliol, la biblioteca Baldiri Reixac de Santa Cristina d’Aro (Av. de l'Església, 33) ha preparat un seguit d’actes pel cicle “Vermut a la Fresca” que començarà amb el Vermut de l’Ase, de Josep Pedrals, a les 20:30 de la tarda. Seguidament, tindrà lloc el lliurament dels premis del concurs de fotografies de l’Ase, que seran exposats durant el mes de juliol i agost a la biblioteca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura