Històries de la Panxa, un llibre que visibilitza els processos de dol dins la maternitat

INTERVÉ: Marina Puig, representant del Grup de Dones de la Bisbal // Eva Gascull i Maite Marcó: autores del llibre "Històries de la Panxa"

La bisbalenca Eva Gasull junt amb Maite Marcó han presentat el seu llibre, Històries d'una Panxa, al pati de la Biblioteca municipal Lluïsa Duran de la Bisbal d'Empordà. Un llibre escrit per aquestes dues dones on posen en manifest les experiències personals entorn de la maternitat així com al fet de decidir no ser mare. Un acte que ha estat només el tret de sortida del conjunt d'activitats organitzades en el marc del Dia Internacional de les Dones a la capital del Baix Empordà.

Les autores reivindiquen la invisibilitat dels processos de dol dins la maternitat. Volen donar suport i acompanyar a través de les seves pròpies vivències a totes aquelles dones que volen ser mares, però encara no ho són. Què cal fer per ser mare? Quantes cares té la maternitat? Són algunes de les preguntes sobre les quals reflexiona "Històries de la Panxa".

Les històries d'aquest llibre s'entrellacen fins a crear un cercle de dones. Un cercle de dones del qual les autores conviden a formar-hi part tan bon punt la lectora es deixi endur per cada història, única i irrepetible. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura