Christina Aguilera torna a Catalunya i eclipsa el festival de Cap Roig

Christina Aguilera torna a Catalunya i eclipsa el festival de Cap Roig
Palafrugell

Data: 25/07/2022

Christina Aguilera va tornar a actuar a Catalunya després de 19 anys de silenci. Enfundada en una cotilla metàl·lica, la diva del pop va protagonitzar aquest dissabte el segon concert del Festival de Cap Roig. Ho va fer amb una posada en escena treballada al detall, sigui pel joc de llums, els elements escenogràfics o l'explosiu cos de ball.

La primera nota de la nit fou emesa pel hit 'Dirrty', seguida de 'Can't hold us down', 'Lady Marmalade' o 'Let there be love'. També es van presentar els senzills de nova creació, tals com 'Santo', 'Ya llegué' o 'Pa mis muchachas'. Tots ells s'engloben en l'últim disc de la cantant novaiorquesa titulat 'Aguilera', el qual combina l'anglès i el castellà, així com el gènere pop i dance.

Les butaques de Calella de Palafrugell van ser una mostra de l'èxit de la trobada, tot i el preu de les entrades que ascendia als 200 euros "la més econòmica", fins als 340 la VIP. No obstant això, hi van assistir 2.400 espectadors, i es va penjar el cartell de complet. Entre el públic es va viure una eufòria col·lectiva per entonar els èxits de l'artista, i alhora, es va registrar un comiat de soltera.

Christina Aguilera s'ha alçat amb 6 Grammy, compta amb una estrella al passeig de la fama de Hollywood, i ha venut més de 43 milions de discs a tot el món.


Fotògraf. José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura