Di-Versiones toca a la Festa Major de Sant Antoni

INTERVÉ: Josep Abellí, regidor de cultura de Calonge i Sant Antoni

L'Orquestra Di-Versiones va fer gaudir de nou a un públic que els esperava amb candeletes a la Vil·la Romana del Collet. El concert s'havia de celebrar dissabte passat en el marc de la Festa Major de Sant Antoni però es va haver d'anul·lar a causa de la tempesta d'estiu.

El grup liderat per Albert Fort va tocar les seves mítiques versions de cançons dels anys 60 fins a l'actualitat, aquelles que agraden tant a grans com a petits. Encara que foren asseguts a les cadires, l'orquestra va fer bellugar al públic repartit en taules de màxim 6 persones.
El grup Calongí va fer dos passes de 400 persones, que és el màxim aforament permès al Collet. Per gaudir del concert presencialment, calia recollir prèviament l'entrada a l'oficina de turisme de Calonge o Sant Antoni. A l'haver més demanda del que l'aforament podia acollir, aquells que la volguessin es van haver d'espavilar, ja que se'n van esgotar el primer dia que es van posar a la venda.

L'esdeveniment va comptar amb la col·laboració de la Colla del municipi Cargol treu Farra que ja és el segon any que s'impliquen amb l'organització de la Festa Major i s'encarreguen del funcionament del bar.
Per finalitzar la Festa Major de Sant Antoni d'aquest 2020 només faltarà la festa infantil. També estava prevista per la setmana passada però degut al mal temps no es va poder celebrar.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura