Comencen les classes de l'Escola de Teatre de Santa Cristina

Intervé: Tina Gorina, regidora de cultura

Les inscripcions encara es poden fer fins que acabi el mes de febrer per unes classes que es faran dijous al vespre a l'Espai Ridaura

Un bon escalfament és clau abans de començar a jugar, com diuen els anglesos, a fer teatre. Aquest dijous una vintena d'alumnes de 9 a 18 anys va començar les classes de la nova Escola de Teatre i Arts Escèniques de Santa Cristina d'Aro. Un projecte municipal que engega amb ambició de consolidar-se i complementar l'oferta formativa cultural que es fa a l'Espai Ridaura amb l'Escola de Música.

L'Escola de Teatre estarà dirigida per l'experta en pedagogia teatral Geòrgia Bonell que formarà alumnat en totes les disciplines del teatre ja que es vol donar un enfocament global i d'arts escèniques al projecte. Aprendran no només a interpretar sinó tots els papers de l'auca d'una obra de teatre.

La matricula és gratuïta però s'ha establert una quota menusal per ajudar a mantenir el compromís.

En la reunió amb els pares, mares o tutors de l'alumnat es va explicar que enguany no estant a temps de preparar una obra de teatre però si que faran esquetxos i fragments el dia del Concert fi de curs de l'Escola de Música.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura