Quim Casellas condueix show-cookings a l'Espai del Peix de Palamós

Palamós

Data: 13/08/2021

INTERVÉ: Quim Casellas, xef del Restaurant Casamar

Promoure el consum del peix i fer divulgació de les diferents varietats que arriben als Ports de la Costa Brava, així com explicar tot el procés, des que les barques surten de matinada fins que el peix arriba al plat llest per menjar. Tot això, juntament amb una demostració de com es poden cuinar aquestes espècies i com ho fan els millors xefs de la comarca.  Aquesta és l'essència dels nous show-cookings que Quim Casellas, propietari del restaurant Casamar de Llafranc i reconegut xef amb estrella Michelin, està portant a terme aquest estiu a l'Espai Peix de Palamós.

La proposta, que té lloc els divendres i dissabtes, posa en valor la tasca dels pescadors i apropa a la ciutadania el peix fresc desembarcat al port. En aquesta primera edició, els plats dels quals es pot gaudir i aprendre són una amanida de patata amb pop, un pastís de peix de roca, un suquet de seitons i un rossejat de fideus. Això, els divendres al vespre. Els dissabtes, el xef i el seu equip hi afegeixen un plat més en la que han anomenat "La Nit dels Sentits", i que han creat amb els següents objectius:

L'activitat s'emmarca en la celebració del desè aniversari de l'Espai del Peix com a centre de referència de la cultura del peix fresc desembarcat al Port palamosí.

Els tiquets per accedir al show-cooking es poden adquirir a través de la plataforma de venda en línia del Museu de la Pesca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura