Un Porta Ferrada de "Vértigo" amb Pablo Alborán

Escenari il·luminat mil·limètricament al detall i un repertori musical, que invitava a la festa. Així es va presentar, aquest divendres, el cantautor malagueny, Pablo Alborán, sobre l'escenari del Guíxols Arena. Tres anys després del seu pas pel festival Porta Ferrada i sent, aquest, l'únic concert que ofereix durant l'estiu a Catalunya, el públic es va mantenir fidel a l'artista i va exhaurir totes les localitats.

La trobada va arrencar amb els seus grans èxits "Tabú" i "No vaya a ser". En el transcurs de la nit també van sonar "Saturno", "Solamente tu" o "Te he echado de menos", peces que han fet valdre l'artista de dotze nominacions als Grammy, un Premi Goya i milions de reproduccions a les xarxes. De fet, és a Internet, on va emergir la popularitat d'Alborán. Així doncs, guitarra o piano en mà el cantautor va rememorar els seus orígens en acústic, amb "Desencuentro" o "Prometo".

Durant la nit, també van sonar cançons del seu últim àlbum "Vértigo". El títol del seu cinquè disc apel·la a les sensacions viscudes durant la pandèmia, i emergeix com un cant a la solidaritat.

A més de cantar, Pablo Alborán va demostrar que el ritme el duu en tot el cos. Les seves coreografies durant les actuacions van transmetre al públic ganes de festa, en gairebé dues hores que va transcórrer el concert. Algunes paraules en català, mostres d'agraïment als assistents i una espectacular posada en escena van marcar la trobada, d'aquest divendres al Porta Ferrada, pròpia d'un artista que treballa al detall.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura