Més d'una cinquantena de colles desfilen al Carnaval de Sant Feliu de Guíxols

Aquest cap de setmana la Costa Brava Centre s'ha omplert de gresca i disbauxa amb la celebració dels carnavals de la Vall d'Aro i de Sant Antoni que s'havien ajornat per motius sanitaris. La rua de Sant Feliu de Guíxols va ser l'encarregada d'obrir els Carnavals. La fred no va aturar als més de 3 mil participants, que van passejar des de la carretera de Girona fins al Passeig amb les seves millors disfresses, maquillatges, comparses i carrosses.

Un total de 52 colles -més els dos reis carnestoltes d'Olot- van participar aquest divendres a la Rua de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols.

Una rua que va ser l'encarregada d'obrir els Carnavals de la Costa Brava Centre i que va estar protagonitzada per les baixes temperatures, tot i que aquestes no van aturar els més de tres mil figurants que van desfilar pels carrers de Sant Feliu.

La colla mar i muntanya ha estat una de les protagonistes del cap de setmana, enlluernant tots els públics amb les seves disfresses, el seu show i la seva carrossa. S'han fet amb un munt de premis amb la proposta 'La vida és un malabar'. A Sant Feliu van ser els primers classificats de carrosses grans, seguits de la Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca amb 'All in- Tot sobre la taula', la Santjoenenca amb 'El Naixement d'una nova era', i en quarta posició els Blaus &Cia amb 'Blaus, fades i follets'.

En carrosses petites a Sant Feliu es va endur el primer premi la colla del Golfo's, que enguany "cuinaven el carnaval". El segon premi va ser per la colla Vas Dat per la proposta 'Steampunk', el tercer pels Esventats -que anaven dels anys 80-, i els quart per la colla I a tu què t'importa, que entre maraques i timbals van encomanar la festa a tota la ciutat.

Les comparses també van captivar el públic. La colla els Emmaskarats va ser la millor puntuada. Els Gínjols d'en bas van celebrar el seu 25è aniversari amb un segon premi. Les Xulivert de Calonge o enguany 'Xu xu xulis' van ser terceres. La quarta posició va ser per a Les Trapelles de La Bisbal d'Empordà.

La colla d'animació premiada aquest 2022 va ser La Banda del Pati. 

Un any més Sant Feliu va atorgar una sèrie de premis especials que enguany se'ls van endur les colles Mar i Muntanya, Els Emmaskarats, la Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca, els Esventats, los Jessy Kings, els Tremendus i els Frikis.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura