Pals celebra la 3a edició de la Mostra de Vi

Pals

Data: 25/08/2022

Des de dijous 25 fins dissabte 27, Pals celebra la 3a edició de la Mostra de Vi. Un esdeveniment que vol ser una oportunitat per donar a conèixer els diferents cellers del territori i que combina l'espai pel tast amb concerts de música i diferents parades artesanes i d'embotits. 

El vi torna a ser el protagonista del poble de Pals amb la tercera edició de la Mostra del Vi. Ca la Pruna es va convertir en l'indret on veïns i visitants van poder tastar els vins dels diferents cellers de la mostra. Un esdeveniment que combina el vi amb la presència d'altres parades artesanes i concerts per aconseguir que la proposta sigui atractiva per a tothom.

Un dels cellers que hi participa és el Mas Geli de Pals. Expliquen que la mostra és una manera de potenciar el nucli antic de Pals i el producte local, reivindicant així el potencial de la vinya baix-empordanesa. És per això que porten les diferents varietats que produeixen al celler.

Aquesta mostra de vins també contribueix a la proximitat entre els cellers i els clients. Els visitants poden preguntar com és el procés d'elaboració i interessar-se per les propietats de cada vi, cosa que permet conèixer el producte final.

La tercera edició de la mostra ha comptat amb la presència de diferents cellers del territori, fent que Pals guanyi visitants cada any. És per això que des de l'Ajuntament volen aprofitar el nucli antic del municipi, per oferir una alternativa turística més a la localitat.

A banda de la mostra, el carrer de l'Abeurador s'omple de parades artesanes i de menjar, un recorregut que arriba fins a l'espai de tast de vins. Aquesta tercera edició vol contribuir a fer que la mostra de vins es consolidi i continuï captant l'atenció de cellers i visitants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura