Rosa Serra exposa al Parc dels Estanys

Des d'aquest cap de setmana, i fins a finals de juliol, el Parc dels Estanys de Platja d'Aro acull una nova mostra d'escultures de gran format a cel obert. En aquest cas l'artista escollida és l'olotina Rosa Serra, una de les escultores de més reputació internacional que han passat per l'espai natural platjarenc. 

45 anys de carrera han quedat resumits en una quinzena d'escultures de polièster i fibra de vidre. Algunes són de nova creació després que l'autora quedés enamorada del Parc dels Estanys i d'altres són antigues i tornades a pintar, totes elles de color blanc. Serra va escollir aquest color pel contrast que estableix amb el verd de la vegetació i la llum de l'exterior.  

L'obra de Rosa Serra té sempre present la figura humana, amb creacions estables, que no desafien la gravetat. L'artista confessa que li agrada que la gent pugui acostar-se a tocar-les, no només a veure-les sinó a sentir-les. 

Una escultora reconeguda arreu

Distingida el 2008 per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi per la qualitat i projecció de la seva obra, les escultures de Rosa Serra es troben escampades arreu del món. Cal destacar diverses peces que representen esports olímpics a l'Olimpic Park de Seül, al Comitè Internacional de Lausana i al Comitè Olímpic d'Àsia, a Kuwait.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura