Els divendres d'estiu Begur es vesteix d'indià

Begur

Data: 21/07/2018

INTERVÉ: Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica

L'àrea de Promoció Econòmica i Turisme ha posat en marxa aquesta setmana la iniciativa "Les tardes a Begur són + autèntiques", una campanya que té com a objectiu principal potenciar el comerç del municipi i complementar la vida activa i social al carrer, a més d'oferir tan als visitants com als veïns del poble unes tardes més entretingudes. 

Amb l’objectiu de fer més espectacular la quinzena edició de la Fira d’Indians, el consistori ha organitzat activitats del món indià totes les tardes dels divendres.

Aquest passat divendres, va donar tret de sortida al que seran les tardes indianes amb una cantada de ritmes indians i la col·laboració de les Cubanitas de Begur, que es van passejar per diferents carrers i places del poble oferint els típics balls indians. 

No obstant, la iniciativa també ofereix activitats al llarg de la setmana, dedicant cada dia a una activitat diferent. Així, els dilluns estaran dedicats als contes; els dimarts, a fer tallers diversos; els dimecres, al shopping, i els dijous, a la música.

Aquesta campanya, adreçada a un públic molt familiar, es durà a terme durant tot l'estiu, finalitzant així el 31 d'agost.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura