Somreggae celebra 10 anys a la Festa Major de s'Agaró

Intervé: Jordi Moner, Somreggae FM

Diuen que al pot petit hi ha la bona confitura i la dita s'ha fet valdre a la Festa Major d'Estiu del nucli de s'Agaró, que aquest dilluns i dimarts ha brillat pel bon ambient que s'ha aplegat a l'entorn del Parc de Sant Ramon i de la Plaça de Sant Pol. 

La celebració del 10è aniversari de Somreggae FM, retransmesa en directe per l'emissora, ha estat un dels grans atractius del programa. Tant els dj’s propis com els selectors i el sound system de Rise Up Girona han participat de la festa, que també ha comptat amb el concert de reggae acústic dels The Wah Wah’s, que han tancat l'aniversari. 

Somreggae FM va néixer el 2009 per fer visibles una varietat de gènres no comercials relacionats amb la música jamaicana. Al llarg d'una dècada, l'emissora les ha vist de tots colors però ha sabut sobreviure i reivindicar-se com un producte únic amb un públic fidel. 

L'Associació de comerciants s'Agaró-Sant Pol és qui organitza aquesta Festa Major, que es va recuperar ara fa dos anys. El programa, emparat per la marca Estereofònics, ha inclòs també el concert de La Dalton Bang, una festa de l'escuma, màgia i música itinerant o ball de fi de festa amb La Band Gogh. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura