(A)Relats de la companyia Sensedormir emplena la Sala de la Concòrdia

L'espectacle (A)Relat intercala escenes amb cançons que s'han ajustat per a l'ocasió. Un teatre quasi experimental que resulta tot un repte per la companyia. Després de l'èxit a Sant Sadurní de l'Heura, la companyia Sensedormir continuarà la gira el diumenge 2 de juny a les 18 h al Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà.

El grup de teatre Sensedormir, va estrenar aquest darrer cap de setmana el seu nou espectacle '(A)Relats'. Una obra que dramatitza contes d'en Pere Saballs. Aquest cop l'espai que va acollir l'espectacle va estar la Sala de la Concòrdia de Sant Sadurní de l'Heura.

Com hem introduït, a l'obra es dramatitzen un conjunt de contes escrits per en Pere Saballs: un recull de peces breus i tancades on apareix el fantàstic en situacions quotidianes. La majoria d'aquestes històries es desenvolupen en entorns rurals i totes fan ús d'un català genuí, recuperant paraules i expressions afeblides pel desús. Però, qui és Pere Saballs?

L'espectacle intercala escenes amb cançons que s'han ajustat per a l'ocasió. Un teatre quasi experimental que resulta tot un repte per la companyia. Comparteixen que han fet moltes coses, des de comèdia a dramatització. Però que, aquest cop, han sortit de la zona de confort amb el format.

El grup de teatre Sensedormir és el grup de teatre no professional de l'entitat La Concòrdia, creada el 1919, del poble Sant Sadurní de l'Heura. L'agrupació està formada per prop d'una trentena persones d'edats variades que es descriuen com "una gran família", unida per l'amor al teatre.

L'amor i afició del teatre dels Sensedormir, encara té gira d'(A)Relats per estona. El proper espectacle a la comarca serà el diumenge 2 de juny a les 18 h al Teatre Mundial de la Bisbal d'Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura