El grup Port Bo visita la setmana musical de l'escola Joan de Margarit de La Bisbal

INTERVÉ: Saida Vigas, mestra de música

No era ni l'escenari de les Havaneres de Calella ni un dels grans auditoris on han actuat com, per exemple, el Palau de la Música Catalana, però el grup Port Bo va tocar aquest dimecres davant un públic entregadíssim. 

La sala d'actes de l'escola Joan de Margarit de La Bisbal d'Empordà va presentar un ple absolut per rebre el trio palafrugellenc. En aquesta ocasió els afortunats eren els alumnes de 5è i 6è de primària, però durant tota la setmana l'alumnat al complet del centre està bolcat i centrat en la setena setmana musical. Aquesta és una iniciativa de la que participen nens, professors, familiars i amics i per mitjà de la qual s'acosta la música a tothom a través de vies diferents i noves de les habituals a classe. 

Durant tota la setmana hi ha programades activitats en cada franja horària i, si cal, sempre prevalen per sobre de l'activitat docent normal. Normalment són especialment celebrats els concerts de músics consagrats, com és el cas d'aquest dels Port Bo o el de Miquel Abras de divendres. Gràcies a ells, a més, poden conèixer històries personals i, fins i tot, nous estils de música. 

També col·laboren amb la iniciativa altres institucions com l'escola de música municipal o l'institut, a través dels seus alumnes de batxillerat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura