Un circuit nadalenc transporta als infants de Sant Feliu fins a l'Orient i al Pol Nord

Sant Feliu de Guíxols viu un cap de setmana nadalenc, gràcies a diversos tallers i parades que han ocupat els carrers del municipi. Un dels esdeveniments més destacats fou l'anomenat 'Màgia de Nadal'. Un recorregut de temàtica nadalenca, que es va poder visitar del 18 al 20 de desembre, als Jardins del Monestir.

L'Associació de Festes Ganxones, juntament amb l'Agrupació Teatral Benet Escriba i l'Escola de Música de Sant Feliu, han sigut els encarregats d'organitzar el circuit a l'aire lliure.

Els visitants van poder viatjar fins a Orient, amb l'objectiu d'interactuar amb els patges i veure un petit tast d'un pessebre vivent. A continuació, l'ambientació els portava fins a Catalunya, on no va faltar el Caga Tió i els Pastorets. Finalment, els nens i nenes van arribar al Pol Nord. Aquí, uns elfs molt entremaliats preparaven els regals de Nadal i un Pare Noel amb mascareta rebia els assistents.

L'activitat era de caràcter benèfic, així tots els ingressos obtinguts de l'entrada van anar destinats a la Creu Roja i a Càritas.

La 'Màgia de Nadal' era una activitat que s'englobava dins la Fira de Nadal del municipi, el qual va acollir 26 parades artesanals, diversos tallers gratuïts i una instal·lació per practicar skate.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura