El compromís de Rozalén convenç un Cap Roig entregat

Palafrugell

Data: 02/08/2019

El cant a la vida de Rozalén va omplir Cap Roig d'una alegria contagiosa durant les més de dues hores transformadores que va allargar-se el concert que va fer aquest dijous l'artista d'Albacete. 

La que es pot qualificar sense matisos com una de les veus més compromeses de la cançó d'autor espanyola va aterrar a Calella de Palafrugell a la recta final de la gira de presentació del seu disc "Cuando el río suena...", un àlbum íntim carregat d'històries personals. Des del dolor de la seva àvia en perdre un germà víctima de la Guerra Civil amb "Justo" passant per la història de "Amor prohibido" entre el seu pare ex sacerdot i la seva mare. Vivències famílies que la cantautora va escampar als quatre vents assegurant que quan parles de les coses que fan mal, es curen. 

Amb una veu esquinçada capaç de fer filigranes impossibles, una empoderada Rozalén va mostrar el seu compromís amb qüestions tan trascendentals com la lluita feminista, les supervivents del càncer o l'accés universal a la música amb la seva inseparable intèrpret del llenguatge dels signes Bea Romero que canta amb les mans. 

Lluny de dramatismes, la seva espontaneitat i complicitat amb els músics va omplir Cap Roig de rialles i fins i tot va fer ballar un públic 100% connectat amb l'artista amb "Las hadas existen" com si fos una festa major.  

Amb "Girasoles", un cant a la bondat que la representa, va tancar una nit de les que deixen empremta i on el públic no va escatimar ni en aplaudiments ni en ovacions cap a una artista que no deixa ningú indiferent.
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura