Un Escape Room, la gran novetat de la Fira de la Castanyera 2021

Begur

Data: 31/10/2021

Intervenen: Âusias Ballart, organització de l'Escape Room; La Castanyera

Parades de castanyes i disfresses de Halloween van omplir els carrers del centre de Begur per celebrar la Fira de la Castanyera. Durant tot el cap de setmana, els ciutadans van poder gaudir de diverses activitats com hores del conte, una castanyada popular i el túnel del terror, que va cridar l'atenció dels veïns formant una gran cua a la Plaça de l'Església. La gran novetat d'enguany va ser L'Escape Room La Castanyera de Begur. La seva finalitat era canviar la imatge de la castanyera tradicional i fer-la més renovada

Tot l'Escape Room estava fet amb materials reciclats. Durant tot el recorregut, els participants havien de superar diverses proves vinculades a la tardor i al món de la castanyera. Per una banda, n'hi havia algunes que feien referència a l'actualitat com per exemple a la sèrie "El joc del calamar" i per l'altra, també hi havia proves com jocs de memòria pensades per a totes les edats.

L'objectiu final era alliberar en Flami, la flama que havia de permetre a la Castanyera coure les castanyes. Per fer-ho, calia cantar la cançó de La Castanyera per acabar d'encendre el foc.

L'èxit d'aquesta primera edició fa pensar que aquest Escape Room ha arribat per quedar-se amb la voluntat de fer de les tradicions una festa al mateix temps que es van renovant.

La Festa de la Castanyera va permetre als ciutadans tornar a gaudir de les activitats al municipi

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura