Calonge viu una 22a Fira Medieval amb noves activitats

Coincidint amb Setmana Santa, les històries i llegendes medievals s'han apoderat del centre històric de Calonge amb la vint-i-dosena edició del Mercat Medieval. El recinte i els jardins del Castell de Calonge, incloent-hi la Plaça Major i la Plaça d'Armes, es converteixen any rere any en un autèntic mercat medieval amb campaments de guerrers, combats i torneigs de cavalleria.

Durant tot el cap de setmana Calonge ofereix una oferta lúdica i cultural amb més d'una vintena d'activitats, entre les quals hi ha música, màgia, tallers, espectacles de foc, torneigs de lluita i exposicions, tant fotogràfiques de passades edicions, com d'armadures i armament medieval. D'aquesta manera la màgia i l'emoció envaeixen els carrers del centre històric de Calonge retornant al seu passat medieval de 10 del matí a passades les 9 del vespre.

Entre les novetats d'enguany destaquen algunes activitats, com les visites teatralitzades al Castell de Calonge, on el mateix senyor de Calonge acompanya als visitants pel seu propi castell.

La gran novetat, però, serà la cloenda d'aquesta edició, amb un espectacle visual de foc i pirotècnic que simularà l'incendi del Castell de Calonge.

El Mercat Medieval està organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb la col·laboració de la Diputació de Girona, l'Arxiu Històric Municipal, l'Ateneu Popular, la Colla Gegantera de Calonge i el Centre d'Estudis Calongins Colónico.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura